Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Επιστολή προς Αντώνη Σαμαρά

Αντώνη Σαμαρά είπαμε να γίνεις Πρωθυπουργός αλλά όχι με όλα τα σούργελα στα ψηφοδέλτια

Στέλνω την παρούσα επιστολή με αφορμή τις απαράδεκτες θέσεις υποψήφιου (σύμφωνα μόνο με τα λεγόμενα του ελπίζω) βουλευτή στη Κεφαλονιά με τη Νέα Δημοκρατία για την καμπάνια "Give Greece a Chance" που διοργανώθηκε από ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι δαπάνησαν εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την διεθνή κοινή γνώμη πάνω στην άδικη αντιμετώπιση της χώρας μας από τις κυβερνήσεις τους.
Ο συγκεκριμένος τύπος (που δηλώνει και επικοινωνιολόγος τρομάρα του), μέσω συνεντεύξεων του στις εφημερίδες της Κεφαλονιάς, αλλά και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook επιχειρεί να κοροϊδέψει σαμποτάροντας μια σπουδαία & οργανωμένη προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία και που έχει συγκεντρώσει διεθνές ενδιαφέρον καλλιεργόντας μία αλλαγή στάσης, προσπαθόντας να αποκαταστήσει μία άθλιας εικόνα που επιχείρησαν να δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια εις βάρος της Ελλάδας ο Παπανδρέου και η παρέα του, με στόχο φυσικά τη πτώχευση της.
Ο χρεοκοπημένος αυτός διαφημιστής, προσπαθεί να διασωθεί με την εκλογή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαρά, για να εξασφαλίσει πρώτον την ασυλία του και δεύτερον την αναβίωση των διαφημιστικών του εταιρειών όπως τότε την χρυσή οκταετία για αυτόν επί Σημίτη, τότε που έβγαλε τα .......
πολλά εκατομμύρια και έχτιζε τις παράνομες βίλες του στη Κεφαλονιά και στο Ψυχικό από τον ιδρώτα μας.
Αντώνη Σαμαρά, είπαμε να γίνεις Πρωθυπουργός, όχι όμως με λαμόγια...
Κανείς δεν ανέβηκε προσπαθώντας να μειώσει έναν καλύτερο του, καλύτερα να προσπαθούσε να τον φτάσει και αυτός.. Προσπαθεί να δυσφημίσει τον κορυφαίο διαφημιστή της Ελλάδας Πήτερ Οικονομίδη, για τον οποίο όλοι αισθανόμαστε υπερήφανοι για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια του αλλά και την πορεία του & αν οπωσδήποτε κ. Σαμαρά θέλετε βάλετε ένα διαφημιστή σε ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, τότε βρείτε τουλάχιστον κάποιον άξιο.

Βαρεθήκαμε να ακούμε παλιομοδίτες κομπλεξικούς επικριτές ανθρώπων άξιων & καταξιωμένων. Τους άξιους έχει ανάγκη ο τόπος μας κ. Σαμαρά, όχι τα λαμόγια που μας σερβίρετε για βουλευτές σας.
Αγγούριας ο πικράμενος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.