Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2012



Αργοστόλι 22/2/2012
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ 
Λ. ΒΕΡΓΩΤΗ 16 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 
28100 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 
ΤΗΛ. 2671025600 FAX 2671022847 
Προς: ΜΜΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε πείσμα του καιρού, αλλά και των δύσκολων καιρών, πραγματοποιούνται στο Δήμο Κεφαλλονιάς εκδηλώσεις για τη μεγάλη γιορτή της Αποκριάς. Μεγάλοι, μικροί, πολιτιστικοί σύλλογοι και πολίτες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε λίγες ώρες χαράς που όλοι μας χρειαζόμαστε. 

Την Τσικνοπέμπτη η καλή διάθεση ήταν διάχυτη σε όλο το Δήμο όπου η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και οι τοπικές ενότητες συνεργάστηκαν με συλλόγους και σωματεία και διοργάνωσαν τις φετινές εκδηλώσεις. Ξεκινώντας από το πρωί στην παραλία Αργοστολίου, όπου το Σωματείο εμπόρων και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ το τσίκνισαν μαζί με τους πολίτες. Το κέφι και η τσίκνα φούντωσαν παρουσία του «Δράκου» στα Αντυπάτα της Ερίσου, εκεί όπου οι δύο πολιτιστικοί σύλλογοι «Αστερίς» & «Φάρος» έβαλαν τα δυνατά τους και έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Το βράδυ μας βρήκε όλους στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου όπου τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων «Ιόνιος Πνοή», «Ο Μπάλλος», «Ο Βάρτσαμος» και «Ο Αίνος» χόρεψαν καντρίλιες και άλλους παραδοσιακούς χορούς και προσφέρθηκαν ρυζόγαλα και τσικνίσματα στους παρευρισκόμενους.
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ξεκίνησε το ψάξιμο του Κρυμμένου Θησαυρού από το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ με το Παιχνίδι των Ερωτήσεων και την Παντομίμα και συνεχίστηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία με κέφι, ζωντάνια, φωνές, άγχος για την επίλυση των γρίφων και φυσικά πολύ
παιχνίδι από μικρούς αλλά και μεγάλους.

Την Κυριακή το μεσημέρι η «κα Μέρκελ» παραβρέθηκε στο Καρναβάλι του Πόρου όπου με κέφι η καρναβαλική επιτροπή, η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής προετοίμασαν.
Ευχαριστούμε τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους πολίτες για την άψογη διοργάνωση και συμμετοχή τους. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους ......
χορηγούς των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον εμπορικό κόσμο που παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, βοήθησαν μέσω των χορηγιών τους, στις εκδηλώσεις του Κεφαλλονίτικου Καρναβαλιού.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.