Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ψηφίστηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς


Με τη αποχώρηση της Λαικής Συσπείρωσης και την αρνητική ψήφο της μείζονος αντιπολίτευσης ψηφίστηκε από την πλειοψηφία και την παράταξη "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ" του Θεόφιλου Μιχαλάτου και από τους δυο ανεξάρτητους, με κάποιες διαφοροποιήσεις, ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δυστυχώς η "ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ" με τον αυταρχικό κανονισμό που ψήφισε απέδειξε πώς θέλει και με τι αντιδημοκρατικό τρόπο θα μεθοδεύσει να κυβερνήσει τον τόπο μας. Οι ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο δυστυχώς θα γίνονται στο τέλος της συνεδρίασης και αφού τελειώσουν τα θέματα ημερήσιας διάταξης αλλά και τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης. Απομένει να μάθουμε τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσει η "Λαϊκή Συσπείρωση" την μη συμμόρφωση της παράταξης στον νέο κανονισμό.
Την Παρασκευή το Δημ. Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου για να συζητήσει διάφορα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που ζήτηση η Λαϊκή Συσπείρωση και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.