Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΟΣ: «Η επικράτηση του Σπ. Σπύρου στα Ιόνια προήλθε από τις ψήφους του ΛΑΟΣ»

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε σε συνεδρίασή της η Ν.Ε. του ΛΑΟΣ. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε κάνει λόγο για «επικράτηση του κ. Σπύρου στις περιφερειακές εκλογές, που προήλθε εκ των ψήφων του ΛΑΟΣ, γεγονός που θεωρούμε μέγιστη επιτυχία».
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑΟΣ Κων/νος Γιαννακούρης εκλέγεται ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σπύρου Σπύρου, γεγονός που (προφανώς) οδήγησε το ΛΑΟΣ στην έκδοση του ακόλουθου δελτίου τύπου.
«Μετά από την συνεδρίαση της 24ης τρέχοντος μηνός, η Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. σας ενημερώνει τα ακόλουθα:
 1. Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος
Δεδομένης της συνεργασίας μας με τα δυο ψηφοδέλτια τα οποία εστήριξε και η Νέα Δημοκρατία, δεν είμεθα εις θέσιν εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων περί της κυμάνσεως των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κέρκυρα. Πάντως, και επειδή οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ότι η επικράτηση του κ. Σπύρου στις Περιφερειακές εκλογές, προήλθε εκ των ψήφων του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, γεγονός το οποίο τόσον ημείς όσο και η ηγεσία του κόμματος θεωρούν μεγίστη επιτυχία.
2. Εργασίες Ν.Ε.
Γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι εκάστη Τετάρτη και από ώρα 18:00 έως 20:00 διοργανώνουμε ανοικτές συζητήσεις με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στα γραφεία μας (Αγίων Πάντων 1), προκειμένου να επικαιροποιήσουμε τις πολιτικές και ιδεολογικές μας θέσεις εντός του συνεχώς μεταβαλομένου πολιτικού περιβάλλοντος, αλλά και να προγραμματίζουμε τις περαιτέρω δράσεις μας».
Πηγή: Corfu PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.