Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ξαναχτύπησε ο τομεάρχης ιονίων νήσων της Ν.Δ


Για τις διαδικασίες γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και για την εν γένει αντιπολιτευτική παρουσία του κόμματος εξαπολύει μύδρους μιλώντας στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ»το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γιάννης Τσιτσέλης. Σημειοτέον πως το εν λόγω στέλεχος είναι τομεάρχης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Ιόνια Νησιά και από τα πρώτα στελέχη πανελλαδικά που (δια υπογραφής μάλιστα) τάχθηκαν στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Κάποιοι ή υπονομεύουν ανοιχτά το Σαμαρά ή είναι τραγικά ανίκανοι.

Τέτοια ανικανότητα, φιλοτομαρισμός, αδιαφορία από αναντιστοιχία με τη βούληση της κοινωνίας δεν ξανά-υπήρξε. Δεν θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτά που βλέπουν τα μάτια μου στα Ιόνια Νησιά (που είμαι τομεάρχης για την Τ.Α. ) και δεν απέχουν από τα δικά μας, δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαιναν. Με πολλές προσπάθειες αποσοβήσαμε τη στήριξη από τη Ν.Δ. για την περιφέρεια στελέχους του ΠΑΣΟΚ – τάχα αντάρτη!!  Έργο κι αυτό πολιτευόμενων και πολιτευτών παντού. Παντού εξαφανισμένοι και παρόντες στο παρασκήνιο! Οι ΝΟΔΕ χωρίς ονομαστικές αρμοδιότητες, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας (που θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο θετικό) ανύπαρκτο, όλοι οι Μαυρογιαλούροι να κοιτάνε το συμφέρον τους και μόνο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.