Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη του Ειδικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Μιχάλη Κοντογιάννη, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων


Επίσκεψη του Ειδικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Μιχάλη Κοντογιάννη, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε την Παρασκευή 06/08/2010 ο Ειδικός Γραμματέας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης.

Αντικείμενο της συνάντησης με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Τηλέμαχο Γαβαλά, ήταν η προετοιμασία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη νέα σχολική χρονιά, καθώς και τα τοπικά εκπαιδευτικά προβλήματα της Κέρκυρας.
Ο Ειδικός Γραμματέας αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης του θεσμού της ολοήμερης λειτουργίας των σχολείων, ενώ σχετικά με τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό, τόνισε ότι τα μέτρα που έχει λάβει το Υπουργείο Παιδείας και ο σωστός προγραμματισμός των Περιφερειακών Διευθύνσεων για τη στελέχωση των σχολείων θα συμβάλουν σημαντικά στην ομαλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Επίσης, ο Ειδικός Γραμματέας ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για το πρόβλημα της σχολικής στέγης της Κέρκυρας και την ανάγκη επίλυσής του, με την αξιοποίηση του οικοπέδου του παλιού νοσοκομείου της πόλης.



Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.