Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πρόγραμμα υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης‏ Ελλάδος 2007 – 2013

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα και η Ειδική Υπηρεσία διαχείρισης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος 2007 – 2013 διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην οποία ο Ειδικός Γραμματέας του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Βαγγέλης Διβάρης θα προβεί στην δημοσιοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος 2007-2013 (ΠΑΑ) της 4ης Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013 στον Αγροτικό Τομέα και ειδικότερα σε ότι αφορά στον Άξονα 3 (πρώην ΟΠΑΑΧ) «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» (ιδιωτικές επενδύσεις).
Για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ειδικότερα για τους ενδιαφερόμενους (εν δυνάμει δικαιούχους, φορείς, εμπλεκόμενους ΟΤΑ κ.λ.π.) των περιοχών παρέμβασης του Άξονα 3 της Περιφέρειας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συγκέντρωση στην Κεφαλονιά, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης (Λ. Βεργωτή 131 - Αργοστόλι), την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010, και ώρα 6.30 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.