Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ


Σας γνωρίζουμε ότι για αύριο Σάββατο 10-11-12 θα γίνει  διανομή μόνο των Φασολιών γίγαντες Πρεσπών και  για το Αλεύρι θα γίνει η διανομή την Κυριακή συγκεκριμένα η διανομή για το Σάββατο και την Κυριακή θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι  για όσους είναι στις λίστες παραγγελιών μας και μετά τις 12 το μεσημέρι για όσους δεν έχουν εγγραφεί σ αυτές.
Για αυτούς που δεν πρόλαβαν να εγγραφούν θα υπάρξει περιορισμένη διαθεσιμότητα για τους γίγαντες ενώ για το αλεύρι κανένας περιορισμός διότι θα υπάρξει σε μεγάλη αφθονία.

Τα μηνύματα θα σταλούν από το βράδυ της Παρασκευής για την ακριβή ώρα προσέλευσης όσων είναι ..... στις λίστες των παραγγελιών μας.

Επίσης όσοι έχουν παραγγείλει πατάτες στην τιμή των 40-45 λεπτών δεν θα ισχύσουν οι παραγγελίες τους διότι δεν μπορέσαμε να βρούμε το προϊόν σ αυτήν την τιμή η δε καλύτερη τιμή που βρήκαμε στους παραγωγούς ήταν 48 λεπτά και όσοι θέλουν να προμηθευτούν σ αυτή την τιμή να μας το δηλώσουν την ημέρα παράδοσης των προϊόντων η τηλεφωνικά στα 6940619691 (VODAPHONE) 6945906637 (COSMOTE) καθώς και στο σταθερό 2671025848
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτό το κίνημα που σκοπό έχει να προμηθεύσει φθηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στηρίζοντας ταυτόχρονα τους Έλληνες παραγωγούς.
ΕΟΔ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.