Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΘΑΚΗΣ», ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΤΑΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΝΤΗΛΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκ μέρους του Δημοτικού Συνδυασμού ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΘΑΚΗΣ, καταδικάζουμε την υβριστική  και ιταμή επίθεση του Δήμαρχου Ιθάκης   Ιωάννη Κασσιανού κατά του κ. Σπύρου  Τσιντήλα. Ο Σπύρος  Τσιντήλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό μας , την ώρα που  δούλευε  σε κατάστημα της πόλης μας, δέχτηκε  μια άνευ προηγουμένου  φραστική επίθεση από το Δήμαρχο, με περιεχόμενο χυδαίο και προσβλητικό.
Είναι αλήθεια πως τέτοιες συμπεριφορές στη πολιτική ζωή, πρώτη φορά παρουσιάζονται στο τόπο μας. Είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο, ο πρώτος πολίτης του νησιού  μας να απειλεί και  να υβρίζει έναν ......
εργαζόμενο, προκλητικά και αναιτιολόγητα. Ο Δήμαρχος συνεχίζει τη προσφιλή του τακτική των απειλών και της φοβέρας. Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπορεί να φοβίσει κανέναν και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να αποκαλύπτει το πραγματικό του ήθος. Ένα ήθος διαμετρικά αντίθετο με αυτό που έχει επιδείξει ο Σπύρος Τσιντήλας, τόσο  στη προσωπική όσο και στη πολιτική του ζωή.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ                               ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΦΛΑΜΠΑΣ
                         ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.