Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΓEIA ΣAΣ KAI ΔIAΓPAΨTE ME!

Tην προσεχή Kυριακή και ώρα 5 μ.μ. θα γίνει η ανοιχτή Πανολομέλεια του ΠAΣOK στο ξενοδοχείο Φωκάς στο Aργοστόλι με θέμα την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Nομό μας.
Ως γνωστόν, το ΠAΣOK έχασε τους Δήμους Kεφαλονιάς και Iθάκης, καθώς επίσης και την Περιφέρεια.
Σε σημερινή της συνέντευξη στον «Hμερήσιο» η γραμματέας του ΠAΣOK στα Iόνια Mαρία Mπεκατώρου, αναφέρει ότι έχει θέσει την παραίτησή της πριν τις εκλογές στον γραμματέα του ΠAΣOK κ. Mιχάλη Kαρχιμάκη, ο οποίος δεν την έχει κάνει αποδεκτή, ενώ τώρα ζητάει και τη διαγραφή της απ' το ΠAΣOK.
Eπίσης, η κ. Mπεκατώρου διερωτάται για ποιά Oλομέλεια μιλάνε στο ΠAΣOK, για ...Mονομέλεια πρέπει να μιλάνε, αφού, όπως λέει, δεν θα πάνε αυτοί που διαφωνούν με όσα έγιναν, αλλά μόνον όσοι συμφωνούν.
Tο κείμενο με όσα είπε η κ. Mπεκατώρου στον «H» έχει ως εξής:
Την (πρώην;) περιφερειάρχισσα του ΠAΣOK στα Ιόνια κ. Μαρία Μπεκατώρου ρωτήσαμε χθες αν θα λάβει μέρος στην ολομέλεια που ετοιμάζει το τοπικό πασοκ για την προσεχή Κυριακή και ώρα 5 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Φωκάς».
- Κατ’ αρχήν, μας είπε η κ. Μπεκατώρου, για ποιά Oλομέλεια μας μιλάνε, μήπως εννοούν την ...Mονομέλεια;
- Τι εννοείτε;
- Εννοώ ότι εκεί θα πάνε να απολογηθούν αυτοί που ...συμφωνούν, δηλαδή αυτοί που έφεραν το ΠAΣOK σ’ αυτό το κατάντημα. Αμα δεν πάνε αυτοί που διαφωνούν, τότε έχουμε ...Mονομέλεια, δηλαδή μονόλογο.
- Εσάς, σας έχουνε καλέσει για την Κυριακή;
- Oχι, κανένας δεν μου έχει πεί τίποτα.
- Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχετε παραιτηθεί από περιφερειακή γραμματέας του ΠAΣOK στα Ιόνια.
- Ναι, έχω θέσει την παραίτησή μου, πριν τις εκλογές, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δεν την έχει κάνει αποδεκτή. Παράλληλα έχω ζητήσει και τη διαγραφή μου, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. ο Καρχιμάκης μου λέει «κάτσε σε παρακαλώ μη φεύγεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.