Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ο κ. Σωτήρης Κουρής επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. κ. Σπυρίδωνα

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ο κ. Σωτήρης Κουρής επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. κ. Σπυρίδωνα, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος σε κλίμα κατανόησης και εγκαρδιότητας.
Εν συνεχεία, επισκέφτηκε την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και συζήτησε με τα αρμόδια στελέχη τον τρόπο λειτουργίας, σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις ελέγχου στο χώρο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, επισκέφτηκε τον Νομάρχη κ. Διονύση Γεωργάτο, όπου ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία των έργων και την λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, αλλά και των Φορέων που ελέγχονται από αυτήν. Η συζήτηση διενεργήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ούτως ώστε, να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων μέσα στα πλαίσια του νέου θεσμικού πλαισίου, με σκοπό, οι πολίτες να μην αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Ακολούθως ο κ. Κουρής επισκέφτηκε τις Νομαρχιακές Υπηρεσίες, όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.