Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΡΗ

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες των νησιών μας, για την στήριξη τους στην δύσκολη αυτή νικηφόρα εκλογική μάχη.

Ευχαριστώ όλους τους συμμαχητές του ψηφοδελτίου, εκλεγμένους ή μη, που με την ωραία και δυναμική προσπάθεια τους, συνέβαλαν στην επιτυχία του συνδυασμού μας. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της παράταξης μας και τα συγχαίρω γιατί μαζί καταφέραμε το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα.

Η ψήφος εμπιστοσύνης στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» και στον επικεφαλής κ. Σπύρο Σπύρου, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα αλλά και ευθύνη σε όλους μας, να προχωρήσουμε ενωμένοι, για το καλό και την πρόοδο όλων ανεξαιρέτως των πολιτών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Ο νέος θεσμός αποτελεί πρόκληση και διεκδίκηση, τόσο για την διατήρηση και ενότητα της περιφέρειας μας, όσο και για τη λύση των χρόνιων προβλημάτων των νησιών μας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Στα πλαίσια της ισότητας, ισοπολιτείας και δικαιοσύνης θα πορευτούμε διεκδικώντας για τα νησιά μας την ανάπτυξη τους.

Η επόμενη μέρα θέλει πολύ δουλειά και προσπάθεια, ώστε ν’ ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις του θεσμού, αλλά και στο μέλλον της περιφέρειας μας.

Μ’ εκτίμηση

Σωτήρης Κουρής

Σας ευχαριστούμε για τη δημοσίευση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.