Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Για τον Νομό μας δεν θα διεξαχθούν προκριματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ


Σύμφωνα με την Εγκύκλιο που εξέδωσε προχθές ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτης Ξυνίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων Θανάση Τσούρας, με την οποία καθορίζεται ο τρόπος διεξαγωγής των Προκριματικών Εκλογών για της περιοχές που ήδη έχει αποφανθεί η Επιτροπή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγκύκλιος αφορά μόνο τους Δήμους που αποφασίσθηκαν Προκριματικές Εκλογές, σύμφωνα με τις Διαδικασίες.

Για το Νομό μας, όπως και για τις άλλες μονοεδρικές Περιφέρειες δεν θα διεξαχθούν Προκριματικές εκλογές.

Η τελική επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Επιτροπή Ανάδειξης, λαμβάνοντας υπόψιν της, την διαβούλευση που έχει προηγηθεί.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενωμένο και αυτή την φορά θα δώσει τη μάχη των Εκλογών για την Αυτοδιοίκηση με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών, σε έναν νέο θεσμό που το ίδιο εφάρμοσε με το σχέδιο Καλλικράτης.

Το σχέδιο Καλλικράτης αποτελεί πράγματι μια ήπια μορφή επανάστασης, και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τα ικανότατα στελέχη που διαθέτει, θα ανταπεξέλθει επάξια στην νέα αυτή πρόκληση.

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς Ιθάκης

Ο Γραμματέας
Δημήτρης Σπανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.