Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

2η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – 1η ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η 1η έκθεση στο Αργοστόλι, φέτος διοργανώνεται από τον Εμποροεπαγελματικό σύλλογο Κεφαλονιάς και Ιθάκης για δεύτερη φορά στο χώρο της ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ και με τίτλο ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ καθώς επίσης κ για πρώτη φορά η 1η ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ σε 2 ξεχωριστά κτήρια, από 22 έως 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 όπου αναμένεται να έχει τεράστια εμπορική και οικονομική επιτυχία σε όλους τους τομείς. Στον εξωτερικό χώρο της Ναυτικής σχολής θα στηθεί υπερσύγχρονο λυόμενο εκθεσιακό κέντρο 4.000 τμ!
Η έκθεση έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία, αναδεικνύοντας και συμβάλλοντας στην προβολή των επιχειρήσεων, δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνει το όνομά τους γνωστό σε μία ευρεία γκάμα επισκεπτών.
Για αυτό το λόγο φέτος ο Εμποροεπαγελματικός σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης έχει στόχο στην ευρύτερη και μεγαλύτερη ανάδειξη αυτής της εκδήλωσης με επιπλέον καλύψεις σε όλους τους τομείς, όπως διαφήμιση, στήσιμο κ.α. με αποκλειστικό γνώμονα μόνο της καθιέρωσης από εδώ και στο εξής μίας μεγάλης και ενιαίας Έκθεσης για όλη το Ιόνιο.

H περίοδος είναι ιδανική για την εμπορική κίνηση αφού βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου κατά την οποία επαγγελματίες και ιδιώτες παίρνουν αποφάσεις για νέο εξοπλισμό, ανακαινίσεις και επεκτάσεις. Επίσης εντείνεται η οικοδομική δραστηριότητα και οι σχετικοί τομείς σημειώνουν ιδιαίτερη κίνηση αφού οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε αναζήτηση λύσεων και προσφορών που αφορούν την οικοδομή, για να προβούν σε παραγγελίες και αγορές.

Για αυτό λοιπόν καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ καθώς επίσης και για πρώτη φορά η 1η ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ από 22 έως 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πρωταρχικός μας στόχος η έντονη διαφημιστική προβολή. Έτσι ώστε να κάνουμε μεγάλη αίσθηση στην περιοχή της Κεφαλονιάς και όχι μόνο.

Έπειτα από την απόλυτη επιτυχία της περσινής έκθεσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχή σας όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες για συμμετοχή στα τηλέφωνα : 6982 881670 & 6984293521



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.