Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Οι Κεφαλλονίτες στα Βαλκάνια», από το Σύλλογο "Ματζαβινάτων"

Ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανταζαβινάτων -Βουνίου «Η Κουνόπετρα» σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει τη Τρίτη, 20 Αυγούστου, ώρα 9μ.μ. και, εντελώς συγκυριακά, σε απόλυτη συνέπεια με όσα είχαν ειπωθεί στο συνέδριο «Οι Κεφαλλονίτες στα Βαλκάνια», της 28 Ιουλίου, στο θέατρο «Κέφαλος» Αργοστολίου, αφιέρωμα στον ρουμάνο μεν, κεφαλλονίτικης καταγωγής δε, συγγραφέα και δραματουργό Ι.Λ. Καρατζιάλε. Για την πρωτοβουλία του εν.......
λόγου αφιερώματος, στάθηκε αφορμή η παρουσίαση του δίγλωσσου βιβλίου «Επτά σκίτσα» του συγγραφέως, από τις Εκδόσεις Αλλότροπο, προϊόν του ατελιέ μεταφράσεων του ρουμάνο-ελληνικού πολιτιστικού συλλόγου «Σύγχρονα Βαλκάνια».
Για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης φροντίζουν αφιλοκερδώς φοιτητές του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, ενώ πολύτιμη βοήθεια παρέχει το ΗΧΟΘΕΑΜΑ.
Επί σκηνής: χορωδιακό σχήμα, μαντολινάτα, χορευτικό συγκρότημα, ομιλητές, μουσικοί, ηθοποιοί, για την πραγματοποίηση ενός πολιτιστικού δρώμενου-σταθμού, που έλαβε μορφή χάρη της καταλυτικής και ανεκτίμητης, ακούραστης συμμετοχής της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας κ. Σοφία Δελλαπόρτα.
Το φουαγιέ φιλοξενεί έκθεση εικαστικών έργων.
Χαιρετισμός θα απευθύνει η επίτιμη πρόξενος της Ρουμανίας στη Πάτρα, κ. Μαριάννα Κρατσούν.      
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.