Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η παράδοση συνεχίζεται στα Βλαχάτα στο Καφενείο τση Κλειώς!


Η παράδοση συνεχίζεται στα Βλαχάτα. Το φημισμένο καφενείο του Καζέλη συνεχίζει την πορεία του στο χρόνο με διαφορετική όμως μορφή και οπτική. Παντρεύοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο, η γιαγιά Κλειώ είναι πλέον αυτή που δίνει τη σκυτάλη στην συνονόματη εγγόνα και έτσι το «Καφεπαντοπωλείο τση Κλειώς» πήρε σάρκα και οστά από την οικογένεια του Μάκη Μιχαλάτου (Καζέλης).

Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Εκτός από τους παραδοσιακούς καφέδες, το καφενείο θα λειτουργεί σαν Καφεπαντοπωλείο, καθώς θα παρέχει και την επιλογή στους πελάτες για την......αγορά παραδοσιακών προϊόντων, όπως ρίγανη, μέλι, τσίπουρο, λάδι, γλυκά του κουταλιού και άλλα, ενώ όπως μας ενημέρωσε ο Μάκης Μιχαλάτος, εκεί θα μπορούν να βρουν και την αλληλογραφία του χωριού!

Την Παρασκευή το βράδυ στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού, πλήθος κόσμου συνέρευσε και πήρε κυριολεκτικά μία πρώτη... γεύση από το νέο στέκι. Παρών και ο ιερέας του χωριού παπά Κώστας Λιοσάτος, τον οποίο συναντήσαμε στο ίδιο τραπέζι με τον Γεράσιμο Λιοσάτο επιχειρηματία στην Ελβετία, Ελπίδα Λιοσάτου σολίστ πιάνου, Αντώνη Γαρμπή και την αγιογράφο Χριστίνα Κεφάλα.

Εκτός από τις γεύσεις, το χθεσινοβραδινό μενού περιείχε και ζωντανή μουσική από τον Γαβριήλη και φίλους του Μάκη.

Καλές δουλειές... Μάκη, Ηλία, Κλειώ

Σπύρο καλό κουράγιο στα νέα σου καθήκοντα....

Πως αλλάζουν όμως οι καιροί, στου Καζέλη μουσική και φασαρία το βράδυ; 

Φιλικά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.