Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝΝΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ με πρώτο βήμα για την ουσιαστική κατάργηση και των Δήμων και τη μετατροπή τους από βάθρο δημοκρατίας, μοχλό ανάπτυξης και θεσμό υποστήριξης των λαϊκών συμφερόντων και έκφρασης των νησί τιμών περιοχών μας σε ένα στυγνό παράρτημα των πολιτικών κοτσαμπάσηδων της Αθήνας οι οποίοι είναι επιτετραμμένοι της ...... Μέρκελ.

Για λόγους κοινωνικής μου υποχρέωσης είμαι εκτός Κέρκυρας.

Παρακαλώ ανακοινώστε στο σώμα ότι εμείς η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στη τελευταία συνεδρίαση του ΠΣΙΝ τη Τρίτη 9-7-13 ζητήσαμε να συζητηθούν ως κατεπείγοντα τα θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας, των σχολικών φυλάκων, του φασιστικού κλεισίματος της ΕΡΤ και τ., και να εκδοθεί ψήφισμα προς τη κυβέρνηση 

Πλην όμως οι κυβερνητικές ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΈΣ παρατάξεις του κ.Σπύρου και του Μπεριάτου αντί τάχθηκαν και δεν συζητήθηκε.

Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι πρέπει η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Να παύσει να είναι υποκατάστατο και υποχείρια των αθηναϊκών κομμάτων, και οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι να μη λειτουργούν ως κομματάρχες υποψηφίων βουλευτών και να τους μαζεύουν ψήφους στις προεκλογικές περιόδους, όπως συνέβη και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, διότι όταν οι διευθύνοντες τα αθηναϊκά κόμματα και η Κ. Γκερέκου και ο Κ. Δένδιας γνωρίζουν ότι θα τους ξαναψηφίσετε για να μας κάνουν και άλλα κακά δεν έχουν νόημα αυτές οι αντιδράσεις. Πρέπει να αντιληφθούν οι διευθύνοντες τα αθηναϊκά κόμματα ότι δεν θα τους ξανά ψηφίσετε. Διότι εάν τους ξανά ψηφίσετε τους εφοδιάσετε με σφαίρες για να μας δολοφονούν οικονομικά και κοινωνικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 
ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Από το iPad μου
12 Ιουλ 2013, 11:22 π.μ., ο/η ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ <council@corfu.gov.gr> έγραψε:

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ : ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 6Α
Τ.Κ : 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ 
ΤΗΛ ; 26613 62772 / 788
ΦΑΞ : 26610 25555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.