Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΕΑΣ-ΚΙ: Πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης 2012

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Eνιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης 
«Ε . Α . Σ . Κ . Ι .» 
 United Agricultural Cooperative of Kefallinia & Ithaca  
Αριθμ. Πρωτ. 549/ 12 .7 .2013
Πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης 2012
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει  ότι ο Οργανισμός Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ξεκίνησε σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των διασταυρωτικών ελέγχων,  την πληρωμή της πολυπόθητης Εξισωτικής Αποζημίωσης  έτους 2012 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Η Εξισωτική Aποζημίωση αφορά την παροχή ενίσχυσης προς......
τους αγρότες των μειονεκτικών, ορεινών περιοχών και τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους, ως αντιστάθμιση για τα προβλήματα που τους δημιουργούν τα μόνιμα φυσικά μειονεκτήματα των περιοχών τους.
Το συνολικό ποσόν της Εξισωτικής Αποζημίωσης ανέρχεται στα  81.331.919,15 € και αφορά συνολικά 62.038 δικαιούχους.
Η πληρωμή πραγματοποιείται σε όσους πληρούν τα προβλεπόμενα κριτήρια επιλεξιμότητας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος  Μπαλτατζής» και δεν είχαν ελλείψεις δικαιολογητικών στις Aιτήσεις Eνιαίας Ενίσχυσης τους. 
Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.
 Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.