Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη Μάχη του Λάλα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΡΗ 
Αργοστόλι, 28-06-2013
Αρ. Δελτίου 70
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη Μάχη του Λάλα
Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στην ιστορική τοποθεσία «Πούσι» του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας η ετήσια  εκδήλωση για τη μάχη του Λάλα, από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.
Στις εκδηλώσεις θα παραστεί εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της........
Κυβέρνησης, οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κος Χ. Καφύρας ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει στον αύλειο χώρο της εκκλησίας ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κος Ευθύμιος Κοτζιάς.    
Στις εορταστικές εκδηλώσεις θα παραβρεθεί ο Αντιπεριφερειαρχής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κος Σ. Κουρής ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό. Επίσης στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας ενώ τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βάλσαμος» Βαλσαμάτων Κεφαλονιάς θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και μαθητές και μαθήτριες της τ. κοινότητας Αχλαδινής θα απαγγείλουν ποιήματα.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                      ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.