Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Νεοναζιστικο παραλήρημα του συνδεσμου προπονητών Κεφαλονιάς και η πρώτη απάντηση

Στην ανακοίνωση της Χ.Α. που ενδεδυμένη με τον μανδύα του Σύνδεσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Σ.Π.Π.Κ.Ι.), παραδίδει μαθήματα φασισμού με αφορμή την προκλητική ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη, είναι απαραίτητο να απαντήσει ο λαός και η νεολαία με τον τρόπο που ιστορικά έχει απαντήσει στο φασισμό.
Η κατάπτυστη νεοναζιστική ανακοίνωση και ακολουθεί μία πρώτη απάντηση:

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
Ανακοίνωση υπέρ Κατίδη απο τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης
"Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ. (Λεπτομέρειες για τη διαδικασία στο 6945134452).
Επ' ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των .........
νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ..
Έλληνες φίλαθλους (!!!), η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.

Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκωλάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.
Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ι. Δρακάτος Χ. Δάβουλος"

Ανακοίνωση κατά του Συνδέσμου Προπονητών Κεφαλλονιάς
Ήδη άρχισαν οι καταδίκες από Κεφαλλονίτες που ασχολούνται με τον αθλητισμό, για το ναζιστικό παραλήρημα των χρυσων αυγων

«Καλούμε κάθε νέο και νέα να καταδικάσει την ΧΑ με όποιο μανδύα και αν παρουσιάζεται, καθώς και την ενέργεια του ποδοσφαιριστή Κατίδη.

Ο ναζιστικός - φασιστικός χαιρετισμός που ο ΣΠΠΚΙ τον χαρακτηρίζει "ελληνικό", είναι βουτηγμένος μέσα στο αίμα των λαών. Με αυτό το χαιρετισμό βασανίστηκε ο ελληνικός λαός κατά τη ναζιστική κατοχή. Τον υιοθέτησαν στην Ελλάδα οι ντόπιοι συνεργάτες των ναζί κατακτητών, οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες, που διέπραξαν θηριωδίες ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό μας, πολιτικοί και φυσικοί απόγονοι των οποίων είναι οι χρυσαυγίτες. Το γεγονός ότι η πράξη του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ καταδικάστηκε και καταδικάζεται από το φίλαθλο κόσμο και από άλλους αθλητές δείχνει ότι τέτοια φαινόμενα και συμπεριφορές μπορούν και πρέπει να απομονωθούν και να αντιμετωπιστούν. Ο ίδιος ο Αθλητισμός αναδεικνύει πανανθρώπινες αξίες και κυρίως αθλητές παντός χρώματος και φυλής, κάτι που φασισμός και ο ρατσισμός αντιμάχεται και μαχαιρώνει καθημερινά στα σώματα των κατατρεγμένων μεταναστών.
Απομονώνουμε το φασισμό, ανατρέπουμε το σύστημα που τον γεννά!
Μαντζουράτος Δημήτρης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τουλάτος Παύλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Ιωαννάτος Σπύρος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Ματιάτος Πάνος, μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης
Παντελειός Γεράσιμος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Παντελειός Δημοσθένης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής Ποδοσφαίρου».

απο το athens indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.