Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κύριε δήμαρχε προκαλείτε τόση θλίψη…


ΓΡΑΦΕΙ  Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ!!!!
Όπως όφειλα κ. Δήμαρχε, σας ενημέρωσα με τη μεγαλύτερη δυνατή ευγένεια για την άτοπη και ανιστόρητη ενέργειά σας να ονομάσετε μια πλατεία που είχε  ήδη όνομα. Αντιλαμβάνεστε πόσο φαιδρό θα ήταν ο δήμαρχος της Αθήνας κ. Καμίνης να ονομάσει την πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Συντάγματος ή ο κ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη να ονομάσει την πλατεία Αριστοτέλους σε πλατεία Αριστοτέλους.
            Λυπάμαι γιατί εσείς δεν κατανοήσατε το κωμικό της ενέργειάς σας. Αυτό όμως αφορά εσάς. Θέλω να σας κάνω γνωστό κ. Δήμαρχε ότι... 
προκαλείτε μεγάλη θλίψη στην κοινωνία με την ποιότητα των δελτίων τύπου που εκδίδετε. Αυτό δεν έχετε δικαίωμα να το κάνετε. Είναι θλιβερή η όψη ενός δήμαρχου Κεφαλονιάς που απευθύνεται στην κοινή γνώμη με δελτία τύπου τέτοιας ποιότητας, σαν τα δικά σας, υποτιμώντας όχι τη δική μου ταπεινότητα, αλλά ανθρώπους στην περιοχή του Ελειού και των Πρόννων, μέγιστης προσφοράς και μέγιστου διαμετρήματος.
            Στρέφεστε κ. Παρίση κατά ανθρώπων προσφοράς, εσείς ο απών, προκαλώντας θλίψη. Η ιδιότητά σας δεν σας διασώζει και δεν μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από αυτήν. Λυπάμαι για όσα συμβαίνουν, πολύ δε περισσότερο λυπάμαι γιατί πίστεψα κάποτε σε εσάς.
Γιάννης Γαβριελάτος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.